durmelogokleiner3

                                                                     .

Activiteiten

Schat van vlieg in het Molsbroek
1 jul 2016 om 13.00 uur

schatvanvlieg2016Aan alle schattenzoekers onder jullie:

Vlieg verstopte deze zomer meer dan 200 schatkisten in kastelen, bezoekerscentra, musea en bibliotheken. Ook in het Molsbroek kwam hij langs!

Vanaf 1 juli zijn alle kinderen tot 12 jaar van harte welkom om in het bezoekerscentrum op zoek te gaan naar de schatkist van Vlieg. Vraag aan de persoon achter de balie naar de zoekkaart en vlieg erin! Blinden en slechtziende kinderen zijn van harte welkom om mee te zoeken, voor hen zijn er aangepaste opdrachten voorzien.

Veel succes!

Als je de schatkist gevonden hebt, krijg je een tof, grappig boekje. Er zijn er 3 verschillende, je kan ze allemaal verzamelen. Bij elk boekje hoort een unieke code. Met deze code kan je meedoen aan een wedstrijd en leuke prijzen winnen! Meer info vind je op www.uitmetvlieg.be. Per gezin is ook een insectenoog voorzien (zolang de voorraad strekt!).

Vragen? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 09 348 30 20 (tijdens kantooruren).

Bewaren

Bewaren

Afspraak: in en rond bezoekerscentrum Molsbroek (Molsbergenstraat 1, Lokeren), tijdens de openingsuren.
Meer info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 09 348 30 20.
Van dinsdag tot vrijdag is het bezoekerscentrum open van 13 tot 17 uur. Op zaterdag en zondag zijn we open van 14 tot 18 uur.