durmelogokleiner3

                                                                     .

Activiteitenoverzicht

Dag van het Park Berlare
29 mei 2016 om 13.00 uur

i.s.m. Gemeente Berlare en partners

Zondag 29 mei is het weer Dag van het Park. ‘Het park, gelukkig dichtbij’ is het thema dit jaar, en dat is Berlare op het lijf geschreven. Er staat dan ook heel wat leuks gepland. Voor oud, en vooral voor jong! vzw Durme is doorlopend aanwezig met een interactieve infostand en onze lekkere Dobbelkens!

Programma

  • 13.30 uur: Opening speelbos
    Op het kasteeldomein, langs de kant van de Kerkhofdreef, werd onlangs een stukje speelbos ingericht. Enkele lokale vrijwilligers hielpen er mee met de bouw van een natuurlijke takkenwal, en ook de speeltuin bestaat uit enkel natuurlijke materialen.
  • 14 en 16 uur: Bzzz’T
    Bzzz’T is een bijzondere muziektheatervoorstelling in open lucht voor kinderen van 1 tot 4 jaar. De voorstelling is gebaseerd op de fascinatie van jonge kinderen voor al wat in de lucht fladdert, op de grond krioelt en over het water wervelt. De wereld van de insecten komt tot leven door een fantasierijk figurenspel en live harpmuziek. Erg leuk voor jonge gezinnen en het ideale startschot voor de Week van het Insect! Vooraf inschrijven via 052 43 25 50 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Kostprijs: 3,00 euro (tot 12 jaar), 6,00 euro (jonger dan 26 jaar) of 9,00 euro.
  • 15 uur: zoektocht naar kriebeldiertjes met vzw Durme en Natuurpunt
    Leuk voor alle leeftijden. Vooraf inschrijven niet nodig.
  • Doorlopend
    • TuinHier en basisschool De duizendpoot stellen hun moestuintjesproject voor.
    • Meer info over de werken aan de toegangspoorten en het brugje.
Afspraak: Kasteelpark Berlare
Meer info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.