durmelogokleiner3

                                                                     .

Activiteitenoverzicht

Workshop natuurschilderen en tekenen in Moerzeke
14 mei 2016 om 9.30 uur

natuurschilderen

zaterdag 14, zondag 15 en maandag 16 mei

Ism Natuurpunt Hamme en de Academie van Hamme

Drie dagen lang schilderen of tekenen en genieten in de prachtige natuur van Moerzeke en omstreken. Creativiteit en natuurbeleving komen samen. Door observatie leer je het kleurenspel van het landschap weer te geven. Ervaring met schilderen of tekenen mag, maar is geen vereiste. Je schildert met materiaal naar keuze, acrylverf, aquarel, bister, houtskool of inkt zijn mogelijk, op papier of doek.

De workshop start op zaterdag 14 mei om 9u30 en eindigt maandag 16 mei om 17 uur. In deze prijs is inbegrepen: 3 keer lunch, 2 ontbijt, 2 warme maaltijden, professionele begeleiding gedurende de workshop en een verzekering tijdens de sessies. Teresa De Smet, lerares aan de Academie van Hamme, zorgt voor individuele begeleiding op maat.

Volpension kost 180 euro (voor leden van vzw Durme) of 195 euro voor niet-leden. Blijf je niet overnachten dan kost een dagformule 105 euro (voor leden) of 120 euro (voor niet-leden). Indien gewenst, kan voor de warme maaltijden (10 euro) en het ontbijt (5 euro) apart betaald worden. Inclusief in de prijs: professionele begeleiding en een verzekering tijdens de sessies.

Meebrengen: De deelnemers zorgen zelf voor alle schilder- en tekenenmateriaal. Kies je voor de formule volpension dan is daar alle bedlinnen aanwezig. Handdoeken en washandjes breng je zelf mee.

Opgelet: Inschrijven en betalen vóór 1 april !

Je bent pas ingeschreven wanneer je hebt betaald. De plaatsen zijn beperkt.

Afspraak:
Meer info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 09 348 30 20.
Voor meer praktische info over het schilderen en tekenen: Teresa De Smet, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 09 228 99 05 of 0478 23 46 07.

Om in te schrijven, contacteer eerst vzw Durme via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 09 348 30 20. Na bevestiging schrijf je het juiste bedrag over op BE52 0012 2999 0009 met de mededeling 'Je naam, formule en schildert in Hamme’.